Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги питане за емблема, че много се дразня...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги питане за емблема, че много се дразня...

Става въпрос за задната емблема понеже при 5 птп-рали гтв-та не открих читава или някой я беше взел вече търся или такава без забележки или да ми кажете понеже, видях един колега с много добре направена лепенка със същите цветове и релефи, ако някъде се продават да си залепя временно до като си намеря... Мерсаж предварително!
    Alfa Romeo GTV 150hp

Можеш да си я поръчаш в Ауто Италия (аз от там бех взел) или при всеки друг, който приема поръчки за доставка от Италия.
    Аз преди година си поръчах и ми излезе ако не бъркам около 40-50лв оригинална емблема задна. Нашите са различни и други не стават. Върти се "наопаки". Точката на въртене не е като при другите
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Axa не е... Ами ще проверя колко ще излезе, ако е до 50мина лв може, но само да питам да не трябва да ходя с два ключа може ли да си монтирам само самата емблема без патроника? Или тя така пристига?
      Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Да, идва ти само самата емблема, която е металното дискче/кръгче с оста към него...която влиза в патронника. Не ти идва цялата ключалка....

Comment

За лепенка може да ми се обадиш
          0888515205

Comment

емблема задна в ауто италия 89лв предна 79лв само емблемата без скудето.ако искаш мога да ти дам и номерата идват за около 25дена.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Аз също навремето си взех от Ауто Италия и останах мн доволен. 38 лв струваше мисля.
              "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
                Аз също навремето си взех от Ауто Италия и останах мн доволен. 38 лв струваше мисля.
                Да. И аз така.

Сподели моля те как осъществи смяната... ужасно е тясна дупката за достъп до гъргба на механизма и.....
                Предната и скудетото се сменят за 1 минута и по-малко, но задната........

Comment

задната и аз незнам как ще я сменям поръчал съм емблеми ако знае някой нека сподели
                  Alfa romeo GTVex
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                    задната и аз незнам как ще я сменям поръчал съм емблеми ако знае някой нека сподели
                    Задната се сменя елементарно колега, махаш мокета, и се държи на една зегерка важно е да не я загубиш или предварително да я видиш каква е и да си намериш такава иначе махаш я и дърпаш отпред еблемата и тя излиза внимаваш да не избяга и прожинката за връщане и един прискач на задната пружина... Мисля, че съм им намерил цаките на задните емблеми на всички алфи, но чакам да ми потвърдят и ще ви обадя добра оферта от около 35-40лв за ГТВ за другите малко по-различно...
                    Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
                      Задната се сменя елементарно колега, махаш мокета, и се държи на една зегерка важно е да не я загубиш или предварително да я видиш каква е и да си намериш такава иначе махаш я и дърпаш отпред еблемата и тя излиза внимаваш да не избяга и прожинката за връщане и един прискач на задната пружина... Мисля, че съм им намерил цаките на задните емблеми на всички алфи, но чакам да ми потвърдят и ще ви обадя добра оферта от около 35-40лв за ГТВ за другите малко по-различно...
                      колега, дай да чуем офертата че и мойта е за боклука
                      gtv 2.0t.s.

Comment

въпрос-?колеги някой знае ли дали става емблема от 156 защото съм намерил доста добра в една морга говора за предната само емблемата без скудето съответно.мерси предварително
                        Alfa romeo GTVex
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                          въпрос-?колеги някой знае ли дали става емблема от 156 защото съм намерил доста добра в една морга говора за предната само емблемата без скудето съответно.мерси предварително
                          Предната..може и да...предполагам само, не съм пробвал, мисля, че е по-стандартна и мойе би са съвместими...

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                            Предната..може и да...предполагам само, не съм пробвал, мисля, че е по-стандартна и мойе би са съвместими...
                            Трябва да стане да като гледам е същия размер а захвата трябва да е същия утре ще я взема и ще споделя дали става -а задна ще поръчам нова че двете си е много пари за емблеми.ти като си купувал си я взел евтино колега сега в ауто италия са такива ценита предна :79лв -задна 89лв.незнам защо такава разлика
                            Alfa romeo GTVex
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Колеги задната емблема чисто нова от новият вариянт дето са като гумирани и нямат избеляване за 40лв, някой, ако иска да свирка... Мога да снимам евентуално моята за да видите как е направена
                              Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Working...
                              X