Става въпрос за задната емблема понеже при 5 птп-рали гтв-та не открих читава или някой я беше взел вече търся или такава без забележки или да ми кажете понеже, видях един колега с много добре направена лепенка със същите цветове и релефи, ако някъде се продават да си залепя временно до като си намеря... Мерсаж предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги питане за емблема, че много се дразня...
Collapse
X
-
Можеш да си я поръчаш в Ауто Италия (аз от там бех взел) или при всеки друг, който приема поръчки за доставка от Италия.
Аз преди година си поръчах и ми излезе ако не бъркам около 40-50лв оригинална емблема задна. Нашите са различни и други не стават. Върти се "наопаки". Точката на въртене не е като при другитеAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеАз също навремето си взех от Ауто Италия и останах мн доволен. 38 лв струваше мисля.
Сподели моля те как осъществи смяната... ужасно е тясна дупката за достъп до гъргба на механизма и.....
Предната и скудетото се сменят за 1 минута и по-малко, но задната........Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениезадната и аз незнам как ще я сменям поръчал съм емблеми ако знае някой нека споделиAlfa Romeo GTV 150hp
Comment
-
Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщениеЗадната се сменя елементарно колега, махаш мокета, и се държи на една зегерка важно е да не я загубиш или предварително да я видиш каква е и да си намериш такава иначе махаш я и дърпаш отпред еблемата и тя излиза внимаваш да не избяга и прожинката за връщане и един прискач на задната пружина... Мисля, че съм им намерил цаките на задните емблеми на всички алфи, но чакам да ми потвърдят и ще ви обадя добра оферта от около 35-40лв за ГТВ за другите малко по-различно...gtv 2.0t.s.
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениевъпрос-?колеги някой знае ли дали става емблема от 156 защото съм намерил доста добра в една морга говора за предната само емблемата без скудето съответно.мерси предварителноAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеПредната..може и да...предполагам само, не съм пробвал, мисля, че е по-стандартна и мойе би са съвместими...Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
Comment